Szállítási és Fizetési feltételek

A Fizetési módok megtalálhatóak és szabadon kiválaszthatóak a „Kosár” menüpontban a vásárláskor.

Fizetési módok: utánvét, banki előreutalás

Szállítási módok: Házhozszállítás futárszolgálattal, Személyes átvétel a telephelyen

Házhozszállítás esetén a Futárnál kártyás fizetés nem lehetséges!

A Szolgáltató a megrendelt árut a webshopban feltüntetett áron szállítja házhoz a Felhasználó számára egy fuvarozó cég igénybevételével a megrendelés leadásakor megaott és visszaigazolt címre. A Szolgáltató ebben az esetben a fuvarozó részére történő átadással teljesít, a Felhasználó pedig a fuvarozó cégtől veszi át a megrendelt terméket és amennyiben utánvétes fizetési módot választott a megrendelés leadásakor, a fuvarozó cégnek fizet. A megrendelések esetén a házhozszállítás díját a Felhasználó viseli. A Felhasználó köteles a kiszállítás időpontjában a fuvarozó által átadott csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírásával igazolni. Ezt követően reklamációt a Szolgáltató nem fogad el. A termék kiszállításával és a megrendelési tételekkel kapcsolatos kifogásokat a megrendelő még a házhozszállítást végző cég/személy jelenlétében, jegyzőkönyv felvételével köteles dokumentálni.

A Szolgáltató a webshopban megrendelhető termékek árának-, valamint a házhozszállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a raklapemelo.com weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát és házhozszállítási díját nem érinti.  Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a webshop felületére, különös tekintettel a termék nyilvánvalóan téves, közismert, vagy általánosan elfogadott becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő kiszállítást, amelynek ismeretében a Felhasználó elállhat vásárlási szándékától. A Felhasználó köteles a kiszállítás időpontjában a fuvarozó által átadott csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírásával igazolni. Ezt követően reklamációt a Szolgáltató nem fogad el. A termék kiszállításával és a megrendelési tételekkel kapcsolatos kifogásokat a megrendelő még a házhozszállítást végző cég/személy jelenlétében, jegyzőkönyv felvételével köteles dokumentálni.

A megrendelt terméket – a megrendelő előzetes ez irányú megrendelésben rögzített és a Szolgáltató által visszaigazolt igénye alapján – személyesen is átveheti a Szolgáltató ügyfélszolgálatán. Amennyiben a megrendelő a Szolgáltató visszaigazolásában szereplő átvételi dátumtól számított 14 (tizennégy) napig a terméket nem veszi át, úgy a Szolgáltató a szerződéstől elállhat. Ebben az esetben a Szolgáltató a vételárat az elállásról történt tájékoztatással együtt – levonás nélkül – visszautalja a megrendelőnek.